Rakennus MAN Oy – vahva ja kokenut ammattilainen

Rakennus MAN Oy on vuonna 2008 perustettu rakennusalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä perustuspalvelua pääasiassa pääkaupunkiseudun rakentajille.

Perustustoiminnan lisäksi meillä on asuntotuotantoa. Rakennamme yhdessä pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa pääkaupunkiseudulle hyvälle sijainnille tyylikkäitä, laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä asuntoja.

Perustukset kesämökistä kauppakeskukseen

Teemme perustuksia pienistä varastoista aina suuriin kauppakeskuksiin, kaikenlaiselle maaperälle ja kaikkina vuodenaikoina.  Palvelemme omakoti- ja mökkirakentajia, laajentajia, talotehtaita ja rakennusliikkeitä Etelä-Suomessa 200 kilometrin säteellä Helsingistä sekä Pirkanmaalla Tampereen ympäristössä. Kun tarvitset rakennuksellesi perustuksen, ammattilaisemme hoitavat projektin sitoutuneesti alusta loppuun.

Rakennus MANin asiakas on meihin tyytyväinen

Hyvin ja ammattitaitoisesti tehty työ tarkoittaa meille tyytyväistä asiakasta. Siitä pidämme huolen. Motivoimme omia ammattilaisiamme tekemään parasta ja palvelemaan joustavasti yllättävissäkin tilanteissa. Kehitämme myös yrityksemme työtapoja ja –tekniikoita uusimpien vaatimusten mukaan ja pyrimme olemaan kehityksen kärjessä.

Meille tärkeimpiä arvoja ovat asiakastyytyväisyys, joustavuus, jatkuva ammattitaidon kehittäminen sekä henkilöstön hyvinvointi.