Rakennus MAN Oy – vahva ammattilainen

Rakennus MAN Oy on vuodesta 2008 asti toiminut rakennusperustamisen vahva ja kokenut ammattilainen. Teemme perustukset millaiseen maastoon ja mihin vuodenaikaan tahansa. Kun tarvitset perustuksen tai anturan, osaavat ammattilaisemme hoitavat projektin sitoutuneesti alusta loppuun.

Rakennus perustetaan aina kantavalle maapohjalle tai kalliolle. Tutkimme tarvittaessa rakennustontin pohjan ja maaperän. Usein joudutaan rakentamaan paikkaan, jossa perustusten alle täytyy vaihtaa maamassa tai perustukset täytyy tehdä paalujen varaan. Rakennus MAN osaa perustaa rakennuksen siihen paikkaan, mihin se halutaan rakentaa: kalliolle, kukkulalle, rantaan ja jopa suolle.

Rakennuspohjan tutkimus kannattaa aina tehdä huolellisesti, koska valmiin rakennuksen perustusta on vaikeaa tai lähes mahdotonta korjata.

Kesämökistä kauppakeskukseen

Teemme perustukset niin pieniin varastoihin kuin suuriin kauppakeskuksiinkin. Palvelemme mökki- ja omikotirakentajia, laajentajia, talotehtaita ja rakennusliikkeitä Etelä-Suomessa 200 kilometrin säteellä Helsingistä sekä Pirkanmaalla Tampereen ympäristössä.

Rakennus MAN-asiakas on meihin tyytyväinen

Hyvin ja ammattitaitoisesti tehty työ tarkoittaa meille tyytyväistä asiakasta. Siitä pidämme aina huolen. Motivoimme omia ammattilaisiamme tekemään parasta ja palvelemaan joustavasti yllättävissäkin tilanteissa. Kehitämme myös yrityksemme työtapoja ja –tekniikoita uusimpien vaatimusten mukaan ja pyrimme olemaan aina kehityksen kärjessä.

Meille tärkeimpiä arvoja ovat asiakastyytyväisyys, joustavuus, jatkuva kehittäminen sekä henkilöstön hyvinvointi.